Projektek

REZIPE: Mobil napelemes töltőállomás
InoPlaCe - Improving of Key Supporting Services for Young Innovators across Central Europe
Közép-Európa versenyképességét egyértelműen növelné az innovációs technológiák erősítése.
ECO-HUB : Információs és oktató öko-központ kis- és középvállalkozások támogatására hálózatok kialakításakor, innováció valamint környezetbarát termékek, eljárások és szolgáltatások fejlesztésekor és értékesítésekor
FEMCOOP - Female Cooperation
A határokon átnyúló „Female Cooperation“ („Női együttműködés“) fejlesztése a műszaki szakmákban való női egyenjogúság érdekében.
SECOVIA
A SECOVIA projekt támogatja a közösen kifejlesztett, magas színvonalú IT megoldásokat, a felhő alapú számítástechnika előnyeinek kihasználásával támogatva a megosztott nyilvános IT szolgáltatásokat, erőforrásokat és infrastruktúrát, valamint kezeli az SEE területek közötti digitális különbségeket.
REZIPE - Recept a zéró kibocsátású közlekedésre
A projekt egy olyan módszert mutat be, mely a széndioxid (CO2), nitrogén oxid (NOx) és a szállópor koncentrációt (PM10) csökkenti a zéró-kibocsátású járművek (ZEV) városi közlekedésbe történő bevezetésével. Az elektromos hajtású járművek által felhasznált energia megújuló és tiszta energiaforrásból származik. A pilot projektek keretében hat európai városban lehet az e-járműveket tesztelni, köztük Győrben is.
FATE – From army to entrepreneurship
1-20   21-40

Közösség