Hírek

Záró rendezvényéhez érkezett a SKILLS+ projekt – vegyen részt rajta Ön is!

2016. április 01-től az Interreg Europe program keretében a Pannon Novum Nonprofit Kft. partneri részvételével zajlik a „SKILLS+ -Supporting knowledge capacity in ICT among SME to engage in growth and innovation c. projekt megvalósítása, mely 2021. március 31-én véget ér.

A projektben 12 partner dolgozik együtt Bulgáriából, Horvátországból, a Cseh Köztársaságból, Finnországból, Németországból, Görögországból, Magyarországról, Lettországból, Norvégiából, Lengyelországból és Spanyolországból. A projekt megvalósításában együttműködő partnerség olyan közpolitikát céloz fejleszteni, amely népszerűsíti az információs és kommunikációs technológiák (ICT) használatához szükséges képességeket a vidéki kis- és középvállalkozások között, ezáltal segítve őket, hogy teljes mértékben kihasználják a digitális piacok adta lehetőségeket és élvezzék a digitális gazdaság előnyeit.

A projekt legfontosabb eredményei, legjobb gyakorlatai kerülnek bemutatásra december 2-án a projekt záró rendezvényén, amelyről információt és a jelentkezési felületet itt talál:

https://www.interregeurope.eu/skillsplus/events/event/3930/final-event/

Közösség