Hírek

Tudományos Diákkörök XXII. Kárpát-medencei Konferenciája

A Kutató Diákok Mozgalma a 2021/22-es tanévben is meghirdeti a Tudományos Diákkörök XXII. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2022).

A konferencián kétféle módon lehet indulni:
a., A korábbi évekhez hasonlóan saját, önálló tudományos kutatásról szóló munkával, mely az elért eredményeket tartalmazza (Elvégzett kutatási tömb)
b., A legutóbbi TUDOK-hoz hasonlóan lehetőség nyílik olyan tudományos kutatásról szóló munkával is indulni, amely a hipotézisre épít, kidolgozott módszertannal rendelkezik, de még nem rendelkezik eredményekkel (Kutatási terv tömb)

A TUDOK 2022 konferencián való indulás feltétele egy online nevezési lap kitöltése a https://www.kutdiak.hu oldalon keresztül.

A TUDOK 2022 három fordulóból áll:
1. Írásbeli forduló (absztrakt/kutatási terv beküldése) az online nevezéssel egy időben.
Nevezési határidő: 2021. november 15. (éjfél)
2. Szóbeli előválogató forduló
A szóbeli előválogatók 2022 februárjában kerülnek megrendezésre tematikus alapon, élet- és környezettudományi, műszaki- és reáltudományi, humán- és társadalomtudományi területekre való besorolás szerint.
3. TUDOK 2022 Kárpát-medencei döntő
A Tudományos Diákkörök XXII. Kárpát-medencei Konferenciája döntőjének tervezett helyszíne: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium (Tervezett időpont: 2022. március vége, április eleje)

a lap tetejére


 

Közösség