Hírek

TRENDIG Kérdőíves felmérés - Fókuszban a digitalizáció, a digitális transzformáció és a szolgáltató vállalkozások

A Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft. partnerségben az osztrák Innovation Region Styria GmbH, a Berufsförderungsinstitut Burgenland és a Weizer Energie- Innovations- Zentrum GmbH. szervezetekkel digitalizációs státuszfelmérést végez, melynek keretében szolgáltató vállalkozások digitalizációval és digitális transzformációs folyamatokkal összefüggő aktuális státuszát vizsgálja.

Ezen felméréshez kapcsolódóan készült el az online kérdőívünk, melyben elsősorban 1-50 fős szolgáltató vállalkozások válaszait várjuk, magyar oldalon Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyéből.

A kérdőív a következő linken érhető el: TRENDIG határon átnyúló elemzés „Kisvállalatok digitalizációs állapotának felmérése” (survio.com)

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!

Köszönetképpen a kérdőívet kitöltők között ingyenes digitalizációs tanácsadási alkalmat sorsolunk ki és kínálunk fel az egyik szakértőnkkel.

A felmérés az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Program támogatásával, a TRENDIG projekt keretében valósul meg.

 

A TRENDIG projekt a digitalizáció osztrák-magyar határon átnyúló hozzáadott értékének és előnyeinek a felismeréséről, a digitalizációval kapcsolatos információhalmaz használható módon való feldolgozásáról, az érdekelt szervezetek becsatornázásáról, és végül a digitális transzformációs folyamatok bevezetéséről szól. Hogyan értelmezzünk ismert tényeket és trendeket új összefüggésben, és hogyan vezessünk le ebből új megoldásokat? A projekt célja, hogy a jövő év során, jelen felmérés eredményeinek alapul vételével megvalósuló interaktív rendezvények és az egyes szakterületek szereplőinek interdiszciplináris bevonásán keresztül regionális és határon átnyúló együttműködések jöjjenek létre szolgáltató vállalatok, digitalizációs és start-up cégek, vállalkozásfejlesztési intézmények között.

Közösség