Hírek
Tanulmányút az In2Local projektben
A Posestvo Mala Rosa ökokávézóban kezdtük a napot, ahol főként rózsából, gyümölcsökből és gyógynövényekből készítenek helyi termékeket. Ezután ellátogattunk a Camplin Farmra, ahol nemcsak bemutatták a tökmagolaj készítését, hanem különböző tökmagból készült termékeket is kóstolhattunk. Egy festői szőlőhegyen, a Panon Gallery of Wine étteremben folytattuk a napot, amely egyben egy kulturális helyszín is, többek között kiállításoknak és zenei rendezvényeknek ad otthont. Itt elsősorban a fenntartható szőlő- és bortermeléssel ismerkedhettünk meg. Végül a Posestvo Passero & Dessert csokoládé manufaktúrában zártuk a napot.
Az In2Local projekt célja a körforgásos gazdaság elveinek és intézkedéseinek a muravidéki és Vas vármegyei helyi élelmiszer-termelők termelési folyamataiba történő bevezetését támogató környezet létrehozása.