Hírek

Megjelent a REZIPE projekt 7. hírlevele

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Üdvözöljük a REZIPE projekt hatodik hírlevelének megjelenése alkalmából. A REZIPE projekt egy olyan módszert mutat be, mely a szén-dioxid, nitrogén oxid kibocsátást és a szállópor koncentrációt csökkentheti a kibocsátás nélküli járművek városi közlekedésbe történő bevezetésével. Pilot projektek keretében hat európai városban lehet elektromos járműveket tesztelni, a felhasznált energia pedig megújuló és tiszta energiaforrásokból származik.

A REZIPE projekt a végéhez ért... 2013. szeptember végén a projekt lezárta napirendjét, és a résztvevő partnerek értékelhetik a projekt eredményeit és az új hálózatokat az e-mobilitás terén! A szeptember 11-én Klagenfurtban tartott záró konferencia nagy sikerű volt -olvassa el összefoglalónkat a hírlevélben!
Köszönjük, hogy figyelemmel kíséri projektünket és reméljük, hogy érdeklődéssel olvassa a REZIPE hírlevél utolsó kiadását.
A mostani hírlevél elsősorban a frissen felépített Zéró Emissziós Platformról szól, amelynek lényege, hogy összekapcsolja az érdekelt feleket és az e-mobilitás 
támogatóit, továbbá érvényesítse a termékeny tudástranszfert, a tapasztalt és újonc régiók és városok között.
Reméljük, hogy adunk néhány inspiráló ötletet projektjéhez!

 

További információért kérem, látogasson el honlapunkra www.rezipe.eu – ahol ezt a hírlevelet is megtalálhatja további négy nyelven.

Feliratkozom a REZIPE hírlevélre

Leiratkozom a REZIPE hírlevélről

A REZIPE hírlevél hathavonta megjelenő elektronikus hírlevél, mely tájékoztatja Önt a REZIPE projekt és a zéró-kibocsátású közlekedés fejleményeiről.

 

 

REZIPE projekt a Central Europe Programban az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával valósul meg.

További információ:

Zéró Emissziós Platformról

A projektről magyarul

A projektről angolul

Közösség