Hírek

Virtuális partnertalálkozót tartottak az ECOS4IN projektben

Tekintettel a koronavírus helyzetére, az ECOS4in projekt harmadik Nemzetközi Projekt Találkozójára virtuális formában került sor június 9-én . A projekt megvalósításában a Pannon Novum Nonprofit Kft. egyedüli magyar partnerként vesz részt.

Az általános áttekintést a tematikus munkacsomagok aktuális feladatai követték. A Velencei Egyetemi Partner bemutatta a WPT1 munkacsomagban elvégzett feladatokat, az elkészült tudásbázis hamarosan letölthető lesz a projekt weboldaláról. (https://www.interreg-central.eu/Content.Node/ECOS4IN.html)

A WPT2 munkacsomagban minden partner ismertette az eddig elvégzett munkát, azokra az eszközökre összpontosítva, amelyeket az Ipar 4.0 megvalósításához fog használni, továbbá, hogy milyen átvehető eszközöket és folyamatokat kínálhat a partnerek számára.

A WP T3-ban a vezető partner bemutatta a módszertant és beszélt a digitális információs csomópontokról, a szakértői adatbázisról és a finanszírozási rendszerekről.

A találkozó többi része a tervezett tanulmányutak ütemezésére, megvalósítására , valamint a jelentési kérdésekre és a kommunikációs feladatokra összpontosított.

Közösség