Hírek

Vásárlói szokások feltérképezése - Ingyenes on-line képzés

Az INPUT program és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2021. április 14-én kerül megrendezésre a "VÁSÁRLÓI SZOKÁSOK FELTÉRKÉPEZÉSE" workshop Szombathelyen on-line elérhető módon.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös eseményén a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

Vásárlói szokások feltérképezése:

A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek. Az így kialakult adatbázis segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az eszközöket, melyek által megismerhetik, definiálhatják vásárlóikat.

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatosan szeretnék alakítani termékük, szolgáltatásuk értékajánlatát, célcsoportjuk igényeinek megfelelően.

A képzés tartalma:

A fogalom definíciója;

A vásárlói szokások térkép előnyei, hasznosítása;

Vásárlói perszóna építés;

Értékajánlat;

Előadó: Réti Virág

Réti Virág

Nemzetközi startup vállalkozó, molekuláris bionikus mérnök

Réti Virág a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre molekuláris bionikus mérnöki szakának elvégzése után egy váratlan pályamódosítással az USA felé vette az irányt. Memphisben megalapította a Cabsolutelyt, ami két körben részesült befektetésben neves amerikai befektetők bevonásával. Több termékkel is sikerrel nemzetközi piacra lépett mind B2B, mind B2C területen.
Az elmúlt 5 évben a Cabsolutely vezetése mellett, Virág a kinti és hazai startup közösségek aktív résztvevőjévé vált. Mentorként és előadóként segít induló startupoknak az ötletvalidálásában, leendő felhasználók megismerésében, piacralépési stratégiák kialakításában, termékfejlesztési, cégalapítási illetve pénzügyi kérdésekben.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További feltételek és regisztráció itt: https://inputprogram.com/esemeny/vasarloi-szokasok-felterkepezese-2?fbclid=IwAR2mmm6NYXW3H3b9_iPyEM0gN5PZ9DS7HwaaYfLkPT-S_utRUZxtB-4jHec

Forrás: https://inputprogram.com/esemeny/

Közösség