Hírek

KKV START pályázat MEGJELENT!!!

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati felhívásának célja a KKV-k innovációs tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával.

A támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 20 millió Ft. A pályázaton mikro-, kis- és középvállalkozások vehetnek részt, akik az elmúlt években nem részesültek kutatásfejlesztési és innovációs támogatásból. A projekt keretében elszámolható költségek közé tartoznak a projektkoordináció, szakmai megvalósításban közreműködő munkatársak költségei, szakmai tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatások költségei, K+F szolgáltatás, az anyagköltség, piacra jutás költségei, valamint új eszközök beszerzése.

Kötelezettségek:

  • Kutató-fejlesztő vagy technikus segédszemélyzet megtartása, vagy új kutató-fejlesztő vagy technikus segédszemélyzet bevonása a vállalkozásba
  • Megvalósítási idő: 1 – 2 év
  • 1 év fenntartás immateriális javak vagy eszközbeszerzés esetén
  • megvalósítási helyszín az ország egész területén

Keressen minket bizalommal a pannonnovum@pannonnovum.hu címen vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi adatlapot https://www.pannonnovum.hu/oldalak/kapcsolat és igényeljen ingyenes fejlesztési tanácsadást!

KKV START Innováció

Közösség