Hírek

IV. GreenTech Zöld Energia és Szakkiállítás, Konferencia

KONCEPCIÓ Az elmúlt esztendőkben, és jelenleg is minden korábbinál több kihívással nézünk szembe. 2020-21-ben a koronavírus-járvány, most pedig az orosz-ukrán háború gazdasági hatásai és a részben ennek következtében előálló energiaválság nehezíti napjainkat. Mindemellett a technológiai, ipari fejlődés, az innováció, a járműipar, a digitális stratégia, a telekommunikáció és számtalan más szakmai terület is egyre erőteljesebben hozza felszínre a környezet- és klímavédelmi szempontokat, a fenntartható fejlődés kérdéskörét. Magyarország az elmúlt évtizedekben egyre láthatóbb módon jelenik meg az innováció, különösen a járműipar nemzetközi térképén.

Folyamatosan zajlanak olyan beruházások, fejlesztések, amelyek alapvetően határozzák meg mind jelenünket, mind gyermekeink, unokáink jövőjét. Az innovatív ipari, technológiai fejlesztések kiemelt jelentőséggel bírnak hazánk életére, de egyúttal folyamatosan generálnak klíma- és környezetvédelmi feladatokat is.

Lesz-e folyamatosan elegendő energiánk? Tudjuk-e finanszírozni az energiaszükségletünket? Hogyan alakul hazánk energiamixe? Elérhetjük-e az energiafüggetlenséget?

A rendezvényen ilyen és hasonló kérdésekre keresik a lehetséges válaszokat.

További információ és program: https://greentechzalaegerszeg.hu/

Közösség