Hírek

Indulnak a Növekedés-konferenciák

A Növekedés.hu 2020 őszén elindítja üzleti innováció témájú konferenciasorozatát. Idén novemberben két rendezvényt tervezünk. Az első témája „Controlling újdonságok”, a másodiké pedig az „Innováció válság idején”.

Kamasz Melinda, a Növekedés.hu portál alapító-főszerkesztője szerint az innováció válság idején talán még fontosabb, mint, amikor egyébként is könnyebben megy az üzlet. Ehhez próbál szakmai tanácsokat adni a rendszeresen megrendezendő eseménysorozat.

Arra törekszünk, hogy a vállalkozók a rendezvényeinken minden, üzleti innovációjukhoz szükséges tájékoztatást megkaphassanak majd. Konferenciáink arról szólnak, hogy a lehető leggyakorlatiasabb módon juthassanak a résztvevők minden fontos információhoz, és olyan kapcsolatrendszerre tehessenek szert a networkingjük során, amely a mai, válságos időben kiemelkedő jelentőségű.

A  növekedés.hu társoldala, a tudas.hu oldal innovációval foglalkozó rovatában rendszeresen jelennek majd meg a két konferenciához  kapcsolódó tartalmak.

Az érdeklődők a jelentkezéssel vagy előadási lehetőségekkel kapcsolatban Fodor Zoltán szakmai igazgatót kereshetik a (30) 866 64 85 telefonszámon vagy a fodor.zoltan@novekedes.hu mailcímen.

Forrás: novekedes.hu

Közösség