Hírek

GREENREG WORKSHOP A KÖRFORGÁSOS GAZDASÁGRÓL

2021. június 9-én a szlovén projektpartner szervezésében ismét nemzetközi, online workshopra kerül sor a GreenReg projekt keretében. A téma ezúttal a KÖRFORGÁSOS GAZDASÁG lesz.

A körforgásos gazdaság egy újszerű gazdasági modell, amely a terméktervezéstől a gyártáson át a fogyasztásig újragondolja a termékek útját, választ ad arra, hogy mi lesz a termékből, miután a felhasználó megválik tőle, szemben a korábbi lineáris modellel, amely a gyártás és fogyasztói felhasználás után a végleges eldobásig terjedt, ezzel a végletekig kizsigerelve a bolygó erőforrásait. Változásokra van szükség, melyre mind a vállalatoknak, politikai és gazdasági döntéshozóknak, támogató és fejlesztő intézményeknek, mind a fogyasztóknak fel kell készülniük.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a szlovén projekt partner által megrendezésre kerülő, online, nemzetközi konferenciára, melynek témája a körforgásos gazdsaság lesz.

Dátum: 2021. június 9. (szerda) 9.00-13.00-ig.

 
A Greenreg projekt részeként megrendezésre kerülő konferencián Szlovéniából, Magyarországról és Hollandiából érkeznek szakértők, akik bemutatják a körforgásos gazdaságra való áttérés  lehetőségeit, valamint az ezzel kapcsolatos jó példákat.
 
A konferencia végén lehetőség nyílik kapcsolatépítésre, valamint a feltehetik a témával kapcsolatos kérdéseiket is. A részletes programot és a csatlakozási linket regisztráció után küldjük!

A konferencián a szervezők magyar nyelvű tolmácsolást biztosítanak! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
REGISZTRÁCIÓ

 

Közösség