Vállalkozóknak

Megvannak a 2013-as év legjobb céges honlapjai

A Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” –pályázatával azokat a kis cégeket kereste, amelyek hatékonyan használják ki az online térben rejlő lehetőséget. A decemberi eredményhirdetésen egy telekocsi szolgáltatást nyújtó és egy LED-es fényforrásokat értékesítő weboldal kapta a díjakat.

Több mint száz, a legkülönfélébb területen működő vállalkozás pályázott a bank „Üzleti siker honlappal” díjára. A pályázatokat értékelő szakmai zsűri* többek között a weboldalak logikus felépítését, átláthatóságát és egyszerű kezelhetőségét értékelte, valamint azokat a szolgáltatásokat és tartalmakat, amelyek megkönnyítik az online tájékozódást és a vásárlást – azaz hatékonyan járulnak hozzá az üzletmenethez.

Milyennek kell lennie egy modern céges honlapnak?

A zsűri értékelése alapján a díj nyertese a www.lednagyker.hu oldal lett, amely nemcsak termékeivel, de a honlapján elérhető energiamegtakarítás kalkulátorával is a villamosenergia-használat csökkentését segíti elő. Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója, a pályázatokat értékelő grémium tagja szerint: „Ez a honlap jól kezelhető, transzparens és esztétikus. Nemcsak kedvet csinál a felhasználónak, de bizalmat is kelt. Egyformán használható vállalati és lakossági ügyfelek számára, tömören informatív és kellően interaktív. Ideálisan köti össze a kellemest a hasznossal.”...

A Pannon Novum csapata szívből gratulál a győri székhelyű LEDNAGYKER lelkes csapatának (PIKK klasztertagunknak) az elért eredményhez!

Teljes cikk: Piac&Profit


 
LEGOLVASOTTABB HÍREKarrow


PROJEKTEK arrow

ECOS4IN
2019.05.24.

INNOGROW
2019.05.24.

SKILLS+
2019.05.24.

SYMBI
2019.05.24.

E-CONOMY
2018.11.30.

femcoop PLUS
2016.10.16.