Tokaji Konferencia

Cimkék: 

Mint ahogyan már korábbi levelünkben jeleztük, ebben az évben november 16-17-én kerül megrendezésre a Tokaji Konferencia – immár 18. alkalommal!

Kedves Érdeklődő!

Egyre több település számára okoz növekvő problémát az, hogy a tehetséges, fiatal szakemberek máshol keresik boldogulásukat. Ennek nyomán a településen működő vállalkozások és intézmények már ma is fokozódó munkaerőhiánnyal néznek szembe.

Vajon milyen okok húzódnak meg a jelenség mögött? És ami még fontosabb: mitől érzik jól magukat a fiatalok egy településen? Mit tehet a településvezetés megtartásuk érdekében?

Az idén ezekre a kérdésekre keresi a választ a konferencia, kutatási eredményeket, működő hazai és nemzetközi jó gyakorlatokat – és magának a célcsoportnak a véleményét - bemutatva.

Úgy állítottuk össze a programot, hogy az előadások minden vendégünknek nyújtsanak konkrét módszereket, ötleteket, megoldásokat – amelyeket hazatérve a gyakorlatban is alkalmazhatnak a fiatalok hatékonyabb megtartása érdekében.

Levelünkhöz mellékeljük a részletes programot és a jelentkezési lapot is.

A program és a jelentkezési lap elérhető a konferencia honlapján is, amit érdemes rendszeresen felkeresni, hiszen a konferenciával kapcsolatos további részletek, mindenkori legfrissebb hírek ott tekinthetők meg.

 

Szeretettel várunk idén (is) Tokajban!

Üdvözlettel – a többi szervező nevében is: Róka László, Kézy Béla, Barna-Lázár Zoltán, Janza Frigyes, Varga Viktor ügyvezetők

2017.11.02.