Horvát-Magyar Infokommunikációs Konferencia Nagykanizsán

Cimkék: 

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával konferenciát szervez a magyar ICT vállalatok külpiacra lépésének ösztönzésre és kapcsolatépítésük elősegítése érdekében.

A rendezvényt szakterülettől függetlenül minden résztvevő figyelmébe kiemelten ajánljuk, hiszen az eseményt megtisztelő előadók - az ICT szektortól függetlenül - olyan aktuális és hasznos ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat adnak át minden jelenlévő számára, amely tudás mindenki számára üzleti sikerré kovácsolható.

A rendezvényen első alkalommal lesz vendégünk Nagykanizsán a Graphisoft Zrt. alapító elnöke, Bojár Gábor, aki beszélni fog arról, hogy hogyan lehet világsikerre vinni egy magyar vállalkozást. 

A rendezvény dátuma: 2013. október 4.

A rendezvény helyszíne: 8800 Nagykanizsa Sugár u. 5.,  Medgyaszay Ház

A célcsoport: a horvát-magyar határrégió ICT vállalkozásai és minden érdekelt, aki kapcsolódni szeretne az infokommunikációs szektorhoz együttműködő partnerként, vagy bármely más módon

A rendezvény első felében a résztvevők a következő előadásokat hallgathatják meg:

 

 

10.00 – 10.30

Előadás egy magyar vállalkozástól, aki sikeresen vette fel a kesztyűt a nemzetközi versenyben

Előadó:  Bojár Gábor, Graphisoft SE Zrt. társalapítója, igazgatóság elnöke

Előadás egy olyan szakembertől, akinek az irányítása alatt a Graphisoft nemcsak multinacionális építészeti, építőipari szoftverfejlesztő és értékesítő céggé vált, hanem immár a világ első 5 AEC CAD vállalata között szerepel a személyi számítógépen futó építészeti, építőipari tervezőszoftverek piacán.

Tapasztalatok, példák, taktikák és tévhitek, arról, hogy milyen tényezők segítik, vagy teszik lehetővé az eredményes külpiaci jelenlétet. 

10.30 – 11.00

Ablak a világra – egy klaszter szerepe a határon túli üzleti megjelenésben

Előadó: Pintér Zsuzsanna, ügyvezető,  INNOSKART IKT Klaszter, Székesfehérvár

Egy jól működő ICT klaszter bemutatkozása, annak prezentálására, hogy egy vállalatok közötti együttműködés miként tehet hozzá a sikeres piaci megjelenéshez, a cég eredményességéhez és akár a nemzetközi szintérre lépéshez

11.00 – 11.30

A sikeres kapcsolatépítés titkai – amit soha nem mondtak még el az első találkozás előtt

Előadó: Vereb István, ügyvezető, Üzleti Randi Klub

Az üzlet alapja a bizalom, a bizalomhoz viszont személyes kapcsolat kell. Sokan részt vettünk már kapcsolatépítő találkozókon, de vajon a várt eredményt hozták számunkra!? Számtalan kérdés merült fel talán bennünk: hogyan viselkedjek, mit mondjak el és mit ne. Az első találkozáson szerzett benyomások meghatározóak a későbbi üzleti kapcsolatok szempontjából, ezért eljött az ideje, hogy egy szakértő beavasson a titkokba! Hogyan keltsük fel mások érdeklődését és hogyan tegyük meg az első lépéseket a bizalom felé.

A rendezvény második felében pedig az Önöké a főszerep. A moderátoraink által vezetett kerekasztal beszélgetéseken máris felvértezetten ülhetnek le lehetséges üzleti, vagy szakmai partnereikkel.

11.30 –

Az első lépés a bizalom felé – kerekasztal beszélgetés a jelenlévők között 

A konferencia egy közös állófogadással zárul, amelyre ezúton is minden résztvevőt nagy tisztelttel meghívunk.

Üzleti kapcsolatépítés:

A rendezvényen előre kialakított asztaltársaságok lesznek a jelentkezők szakterületét és érdeklődési területét figyelembe véve, ezért megkérem, hogy a levelünkhöz mellékelt regisztrációs lap átgondolt kitöltésével járuljon hozzá Ön is a rendezvény minél nagyobb eredményességéhez. Az időben visszaküldött jelentkezések alapján módunkban áll akár célzott partnerek megkeresésére is az Ön cége számára, így ha ezzel a lehetőséggel élni szeretne, kérem, hogy legkésőbb 2013. szeptember 20-ig küldje vissza részünkre a regisztrációs lapot.

A konferencia munkanyelve a magyar, de az előadások horvát nyelvre történő szinkrontolmácsolása és a kerekasztal-beszélgetések kísérő fordítása biztosított lesz.

A rendezvénnyel kapcsolatban további információt az alábbi elérhetőségen kaphat:

 

Cserti Csilla

+36 30/568-63-27

cserti.csilla@nagykanizsa.hu

 

A meghívó és regisztrációs lap letölthető IDE kattintva.

 

2013.10.04.


LEGOLVASOTTABB HÍREKarrow


PROJEKTEK arrow

ECOS4IN
2019.05.24.

INNOGROW
2019.05.24.

SKILLS+
2019.05.24.

SYMBI
2019.05.24.

E-CONOMY
2018.11.30.

femcoop PLUS
2016.10.16.