Google Digitális Workshop Nagykanizsa

Cimkék: 

Szíves figyelmébe ajánlom a Google Digitális Workshop-ját, mely 2017. november 23-án kerül megrendezésre Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban (8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5.) Jelentkezzen a honlapon, és vegyen részt 2 órás, ingyenes előadáson, melyen bemutatják a hazai KKV-k lehetőségeit az online világban!

Google Digitális Workshop Nagykanizsa

Szeretettel meghívjuk a 2017. november 23-án megrendezésre kerülő Google Digitális Workshop-ra!

Jelentkezzen a honlapon, és vegyen részt 2 órás, ingyenes előadásunkon, melyen bemutatjuk a hazai KKV-k lehetőségeit az online világban!

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében, büszkén jelentjük be a 2017-ben útjára indított Digital Workshop országos programot!

A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása. Tudjon meg többet egyszerű és érthető tananyagokkal az online tér nyújtotta lehetőségekről és növelje cége bevételeit!

 

A következő témákra számíthat:

  • Milyen lehetőségeket rejt az internet a vállalkozások részére
  • Hogyan lehet profitot termelni a weben
  • Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában

Előadó:

Balog Gábor - Google Magyarország

Helyszín:

8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5.- Halis István Városi Könyvtár

Időpont:

November 23. (csütörtök) 10:00-12:00

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A résztvevők száma korlátozott, ezért megkérjük, hogy minél hamarabb regisztráljon. Részletes programért és a jelentkezéshez látogasson el a rendezvény weboldalára

 

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:https://events.withgoogle.com/google-digitalis-workshop-nagykanizsa/registrations/new/

 

Reméljük, hamarosan találkozunk!

A Google Magyarország csapata

2017.11.14.