Felhívás a VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre

Cimkék:  innováció, K+F, kiállítás

A Széchenyi István Egyetemen 2015. április 8-án (szerdán) megrendezésre kerülő VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az UNIVERSITAS-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

 

Részvételi feltételek:

A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatkozásának biztosítanak lehetőséget.

Ezen kívül a rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2015. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

A szervezők várják különböző gazdaságfejlesztő és képző szervezetek jelentkezését is, akik a rendezvény témáihoz kapcsolódóan kívánnak kiállítani.

A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.

 

A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.

 

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Győr, Egyetem tér 1.), ami 30-40 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget kétféle módon:

- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és/vagy

- poszterrel.

A kiállítói standokat és az egységes szerkezetű poszter, valamint a rendezvény katalógusát a rendezvény szervezője készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

 

A kiállításra 2015. január 12-tól 2015. március 16-ig lehet jelentkezni Tahin Jánosnál az alábbi címen:

UNIVERSITAS-Győr Alapítvány

Tel.: 70/3300 439

email: kiallitas@sze.hu

web: innovacioskiallitas.sze.hu (a jelentkezési lap innen tölthető le)

A rendezvény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósul meg a TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0001 azonosító számú projekt keretében.

Meghívó ide kattintva letölthető.

Forrás: universitas

2015.01.28.


LEGOLVASOTTABB HÍREKarrow


PROJEKTEK arrow

ECOS4IN
2019.05.24.

INNOGROW
2019.05.24.

SKILLS+
2019.05.24.

SYMBI
2019.05.24.

E-CONOMY
2018.11.30.

femcoop PLUS
2016.10.16.