Innovációsfolyamat-szervező másoddiplomás képzés a Széchenyi István Egyetemen

Cimkék: 

A Széchenyi István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete a 2005. februárjában, az országban elsőként elindított Innovációsfolyamat-szervező másoddiplomás képzést 2005. szeptemberi indulással ismételten meghirdeti Győrben, 2 éves levelező formában.

9A szak célja olyan szakemberek képzése, akik széles körű, az Európai Unióban is használható ismeretekkel rendelkeznek az innováció, valamint az innováció orientált gazdaságfejlesztés és vállalkozásfejlesztés területén. Vezetőként és szervezőként képesek felfedezni és felkarolni az új ötleteket, nagymértékben képesek elősegíteni annak gyakorlati megvalósítását. Az innovációsfolyamat-szervező szakember a különböző intézményeknél, gazdálkodó szervezeteknél képesek hozzájárulni egy-egy térség innováció vezérelt politikájának megvalósulásához, megvalósításához.

A képzésről bővebb információ található a http://gti.sze.hu/masod/kepzesek.html oldalon, illetve letölthető a következő címről: http://gti.sze.hu/masod/data/inno_ismerteto_2005.pdf.

Jelentkezés az erre a célra kialakított jelentkezési lapon történik.

A jelentkezési lap és a képzésekkel kapcsolatos további információ kérhető a Széchenyi István Egyetem Jog- és Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatalában Gersei Gabriellától (telefon: 96/503-480, e-mail címe: gerseig@sze.hu), illetve a Széchenyi István Egyetem Regionális és Településgazdaságtan Tanszékén, Grosz Andrástól (telefon: 96/516-578, e-mail: grosza@rkk.hu).

2005.09.10.