Meghívó: KLÍMABARÁT TELEPÜLÉSI MEGOLDÁSOK konferencia - SZOMBATHELY 2017.10.26

Cimkék: 

A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-0001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében ezért országosan 8 helyszínen szervezünk olyan regionális rendezvényt, melyen a régió települési és megyei önkormányzati döntéshozói, civil és szakmai szervezetei, vállalkozásai, valamint egyetemei és egyéb kutatóműhelyei részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.

A Nyugat-Dunántúl Régió Klímabarát rendezvényére 2017.10.26-án kerül sor Szombathelyen, a KÁMONI ARBORÉTUM ÉS ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT (9700 SZOMBATHELY, SZENT IMRE HERCEG U. 84/B.)  épületében.
A programról és a részletekről a csatolmányokban tájékozódhat.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a regisztracio@klimabarat.hu és a szovetseg@klimabarat.hu e-mail-címeken, vagy a +36 (1) 249 5469 telefonszámon tehet meg. További információt ugyanezeken az elérhetőségeken adunk.

2017.10.16.