Ezüst gazdaság projekt az 50 év feletti korosztály gazdasági szerepének megerősítésért

Cimkék: 

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és partnereinek projektje, mely az Ezüst gazdaság címet viseli, az 50 év feletti korosztályhoz tartozó fogyasztók, munkavállalók és munkaadók igényeire koncentrál úgy, hogy az idősödési folyamatra nem negatív folyamatként tekint, hanem az abban rejlő lehetőségeket igyekszik fókuszba hozni.

A projekt több irányból igyekszik a megcélzott korosztályt kiszolgálni, egyik célkitűzése egy céges adatbázis létrehozása észak-dunántúli és dél-szlovákiai vállalkozásokról, akik kifejezetten ennek a korcsoportnak gyártanak termékeket, nyújtanak szolgáltatásokat. Ehhez kapcsolódóan áprilisában egy nemzetközi vásár és szakkiállítás is megrendezésre került Komáromban.

A projekt lehetőséget biztosít térítésmentes oktatásokon való részvételre is, úgymint: okos eszköz használat, angol-szlovák nyelvtanfolyam, e-ügyintézés, álláskeresés 50 felett témában, Győrött, Tatabányán és Budapesten.

 

További információ: www.skhu-silver.eu

 

 

A SKHU/1601//4.1/164 reg. számú projekt az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. (A támogatásról: www.skhu.eu)

 

 

 

 

További információ:

 

Bányai Péter projektvezető

Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

projekt@kva.hu

+36 20 480 5889

 

 

A sajtóközlemény letölthető innen:

2018.10.05.