Az innováció világából

Nyitra megye díjazná az innovatív cégeket és szervezeteket

A Nyitra Megyei Önkormányzat díjazni akarja azokat a vállalatokat és szervezeteket, amelyek az innovatív megoldásaikkal hozzájárultak a régió modernizációjához, illetve az új technológiák továbbfejlesztéséhez. Az önkormányzat arról tájékoztatott, hogy az innovációs díjkiosztó első évfolyamában Nyitra megye sikeres kis- és közepes vállalatait, valamint a regionális fejlesztések szorgalmazóit fogják díjazni.

A jelentkezési lapokat legkésőbb 2019. július 30-ig kell beküldeni. „A győzteseket mindkét kategóriában díjazni fogják, és Nyitra Megye Önkormányzata a Vállalkozók együttműködése és támogatása című műhely keretében fogja kihirdetni az eredményeket” – közölte a Nyitra Megyei Önkormányzat hivatala.

A kisvállalatok kategóriájában jelentkezhetnek mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve olyan vállalkozók, akik a gyártás és a szolgáltatások területén dolgoznak. „Az innovációnak a szolgáltatások és a termékek tényleges fejlesztését kell jelentenie. Továbbá: minden projekt le kell, hogy legyen zárva, és már a piacon is jelen kell lennie. Az innovációnak az elmúlt két évet kell felölelnie, és ugyanazzal a projekttel nem lehet ismételten jelentkezni” – közölte az önkormányzat a feltételekkel kapcsolatban. 

A regionális fejlesztések kategóriában önkormányzatok, mikrorégiók, érdektársulások és polgári társulások jelentkezhetnek, amelyek tevékenysége hatással van Nyitra megye fejlődésére. A feltételek között szerepel, hogy csakis valós fejlesztésről lehet szó, amelyet már a gyakorlatba is sikerült átültetni.
LEGOLVASOTTABB HÍREKarrow


PROJEKTEK arrow

ECOS4IN
2019.05.24.

INNOGROW
2019.05.24.

SKILLS+
2019.05.24.

SYMBI
2019.05.24.

E-CONOMY
2018.11.30.

femcoop PLUS
2016.10.16.